Nieuws

Laatste nieuws

Planning schooljaar 2018/2019

Geplaatst op 5 september 2018 , 1 reacties

Planning schooljaar 2018/2019

Voor extra en/of andere dagdelen, horen wij dat graag spoedig. Voor nieuwe aanmeldingen is het belangrijk om zo spoedig mogelijk in te schrijven, om zeker te zijn van voorkeursdagen. Extra dagdelen buiten contractdagen om, zijn altijd mogelijk indien er voldoende plaats is. Dus altijd even navragen aan een van de leidsters.

Lees verder

Mededelingen

Nieuwe bestuursleden gezocht!

Geplaatst op 2 july 2017 , 1787 reacties

Nieuwe bestuursleden gezocht!

~~Beste ouders,
Het bestuur van de Hobbelhoek is op zoek naar twee nieuwe leden met ingang van het nieuwe schooljaar; één algemene lid en één secretaris.
Zelf ben ik nu een periode van ongeveer twee jaar secretaris van het bestuur. Onze kinderen zitten echter al geruime tijd niet meer op de Hobbelhoek en daarom lijkt het mij een goed moment om het stokje over te dragen aan iemand die op dit moment iets dichter bij de Hobbelhoek staat.
Als secretaris woon je de bestuursvergaderingen bij, die ongeveer 1 x per 2/3 maanden plaatsvinden. Je draagt daarin zorg voor de notulen van deze vergadering. Uiteraard denk je (ook) mee tijdens de vergaderingen en neem je deel aan de besluitvorming. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor het gezochte algemene lid van het bestuur.
De functie van bestuurslid biedt je de unieke mogelijkheid om ook kennis te krijgen van hoe alles achter de schermen bij de Hobbelhoek is geregeld en biedt je de mogelijkheid om en bijdrage te leveren aan de wijze waarop de Hobbelhoek wordt bestuurd en ingericht (wat uiteindelijk je kinderen ten goede komt). De belasting is bovendien beperkt. Zoals aangegeven, vergadert het bestuur (‘slechts’) 1 x per 2/3 maanden. Het is uiteraard niet uitgesloten dat buiten de vergaderingen incidenteel enige werkzaamheden moeten worden verricht, maar deze zien slechts op de uitvoering van ter vergadering genomen besluiten en zijn -zo is mijn ervaring- niet tijdsintensief.
Als bestuur hopen wij jullie te mogen verwelkomen als nieuw lid! Ben je geïnteresseerd, dan kun je dat laten weten aan juf Miriam.
Mocht je nog vragen hebben of nadere toelichting over de werkzaamheden fijn vinden alvorens de knoop door te hakken, neem dan zijn wij je als bestuur graag van dienst. Voor vragen kun je terecht bij juf Miriam of je kunt contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-42729990.
Hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Tamara Smith 

Lees verder

Openingstijden

Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 08:30 uur tot 12:00 uur

Woensdagochtend van 08:30 uur tot 12:15 uur

Adres & Contact

Peuterspeelzaal De Hobbelhoek
Heeswijkstraat 2
2275 EE Voorburg

Telefoon: 06 309 665 86 ( alleen onder schooltijden )
E-mail: info@dehobbelhoek.nl

© Copyright 2013 - 2020 Stichting Peuterspeelzaal De Hobbelhoek te Voorburg, Den Haag. Alle rechten voorbehouden.